Infectiile, biorezonanta si tratamentele naturiste

Iarna e frumoasa, insa o data cu racirea vremii gripa, virozele si alte forme de infectii virale ne ataca organismul.

Virusii si bacteriile sunt din ce in ce mai rezistente, iar tratamentele alopate repetete sunt de multe ori neputincioase in tratarea infectiilor.

Refacerea organismului, intarirea sistemului imunitar

Un organism cu un sistem imunitar scazut este mult mai predispus la infectii. Puterea naturala de aparare a organismului se reduce atunci cand corpul este intoxicat, iar alimentatia este saraca in consumul de fructe si legume proaspete, lichide, cereale integrale, grasimi nesaturate (uleiuri extravirgine) si bogata in alimente nesanatoase (prajeli, mezeluri, alimente procesate, zaharuri rafinate, paine alba, paste fainoase si bauturi carbogazoase). Alcoolul si tutunul dauneaza si ele imunitatii.

Cum tratam eficient infectiile ?

Cea mai eficienta metoda de tratare a infectiilor este terapia prin biorezonanta magnetica. Aceasta restabileste functiile vitale ale organismului (voltaj, amperaj, rezistenta, hidratare, oxigenare, pH si vitalitate) chiar si printr-o singura sedinta, inducand o stare imediata de bine. Terapia prin biorezonanta distruge frecventa energetica pe care se dezvolta agentii patogeni.

Pentru a ajuta organismul sa ajunga mai repede la starea de vindecare este necesar ca tratamentul antiinfectios sa fie completat si cu diferite remedii naturale. Cel mai eficient in vindecarea infectiilor cu virusi, fungi, bacterii  (stafilococ, streptococ, E. coli, Helicobacter pylori si altele) este argintul coloidal 20 PPM (concentratie 100 u g argint pur), care are efect de antibiotic natural. Rezultatele cercetarilor cu privire la argintul coloidal au demonstrat ca acesta are rezistenta la 650 de specii de bacterii, ciuperci si virusi pe care ii distruge in mai putin de sase minute. El ajunge in contact cu agentii patogeni si stopeaza functiile vitale ale unei enzime din componenta acestora, le distruge structura invelisului si le impiedica inmultirea. Cercetarile stiintifice efectuate la TUV-Kermi Budapesta si la Institutul Biotehnologic de Cercetari Aplicate Bay Zoltan au aratat ca argintul coloidal distruge in 6 minute chiar si renumita bacterie Staphylococcus Aureus (stafilococul auriu), cunoscuta si sub denumirea de “bacteria spitalelor”.

Argintul coloidal este singura forma a argintului care poate fi folosita in siguranta. El nu distruge bacteriile folositoare din colon, deoarece el se absoarbe in intestinul subtire.

Alte remedii care ajuta in tratarea infectiilor sunt vitamina C cu bioflavonoide, usturoiul (consumat ca atare sau sub forma de pastile si tincturi), echinacea, Pau D’Arco (Tabebuia impetiginosa) si lactoferina (din colostru). Aceste leacuri nu doar ca trateaza infectiile, dar intaresc semnificativ si sistemul imunitar, facandu-l mai rezistent in contact cu agentii patogeni. La acestea se mai pot adauga seleniul, Omega-3, zincul, Colostrul concentrat de vaca, coenzima Q10, Microhidrina, zeolitul, probioticele si algele (spirulina, alga bruna sau chlorella). Si sa nu uitam de remediile care sunt la indemana tuturor: un ceai cu miere si lamaie si o baie fierbinte, care are ca scop stimularea transpiratiei si prin urmare detoxifierea.