Sunt Liuba Radion, spescialist in Biorezonznta Magnetica si lector international la Scoala de Specialist in Biorezonznta Magnetica.

Consultat in nutritie si naturopatie, tratamente holistice, cu o experienta de peste 21 ani.

Specialist  in medicina cuantica, cu o experienta de peste 16 ani de lucru pe dispozitive medicale de biorezonanta magnetica, pe diferite modele de dispozitive medicale, ca: QXIA, SCIO SERISL, SCIO USB, EDUCTOR 1, ED. X, NUCLEUS.

Lector international in biorezonanta magnetica si tratamente holistice - Scoala Internationala de Specialist in Biorezonanta Magnetica de peste 7 ani.

Biomedical Remed, cabinet de biorezonanta magnetica,  tratamente naturiste si holistice, a luat nastere in anul 2006, din dorinta de a trata oameni de pretutundeni si a devenit o clinica  in atentia oamenilor deschisi spre medicina holistica, alternativa, dornici de o schimbare in viata lor, in plan emotional, de vindecare a cauzelor bololor, de vitalitate si o mai buna sanatate, oferind ca alternativa medicina cuantica cu servicii de biorezonanta magnetica, evaluare generala a starii de sanatate, terapii de recuperare a starii de sanatate prin Biorezonznta Magnetica, tetapii NLP, holistic beauty, antismoching si tratamente naturiste si holistice de recuperare a starii de sanatate si de depistare a cauzelor care au dus la imbolnavire..

La inceputul activitatii mele in clinica BIOMEDICAL REMED, mi-am dorit sa fac lucrurile diferit, fata de ce am vazut si ce am auzit ca se practica in alte locuri. Mi-am dorit sa fiu mai aproape de oameni si de nevoile lor, sa fac cursuri de specializare pentru a fi pregatita sa ajut si sa inteleg mai bine oamenii si toate afectiunile lor fizice si emotionele, de a fi un bun profesionist si sa le ofer posibilitatea de a beneficia de serviciile de Biorezonznta Magnetica  la preturi accesibile pentru toata  lumea, inclusiv pentru un student si un pensionar, de a-si rezolva toate problemele de sanatate intr-un mod placut, relaxant si fara riscuri.

De asemenea, mi-am dorit ca rezultatele clientilor nostri sa fie unele spectaculoase si revolutionese, sa vad schimbari majore de vindecare, de echilibrare emotionala, de scadere in greutate si de echilibrare metabolica, de infrumusetare si de a acoperi si a satisface nevoile tuturor, la cel mai inalt si benefic  nivel de calitate si profesionalism.

M-am instruit la cele mai bune scoli internationale si am testat majoritatea produselor naturiste de pe piata, din dorinta de a gasi  formula magica cu care sa optin acele rezultate revolutionare pe care le aveam in viziune pentru clientii nostri.

"Cere si ti se va da!"

Intamplarea a facut ca in anul 2007, am participat la un Simpozion Anatecor, la Arad, unde l-am vazut pe scena domnul Dumitru Loghin, de profesie biolog, cu o experienta actuala de peste 17 ani de recomandare a produselor maturiste in concepte de sanatate si programe de descarcare a organismului de paraziti intestinali si toxine, care la acel moment prezenta pe scena detoxifierea colonului. Pentru mine a fost un moment puternic de trezire si revelatie, cu convingerea profunda in sufletul meu ca am gasit ceea ce cautam de mult timp, pentru a optine acele rezultate revolutionere si spectaculoase pentru clientii nostri. Dupa acea prezentare am facut cunostinta si a inceput colaborarea noastra pe care o avem si in prezent. 

Un an mai tarziu, in 2008 am cunoscut-o pe doamna doctor Adriana Sochirca din Republica Moldova, cu o experienta de peste 19 de ani in recomandarea produselor naturiste in concepte de sanatate.  Am invatat foarte multe de la domnul Dumitru Loghin si de la doamna doctor Adriana Sochirca, iar impreuna formam o echipa de profesionisti si din experienta noastra deservim toate nevoile clientilor nostri de vindecare si echilibrare a starii de sanatate, emotionale, metabolice si multiple cauze ale bolilor.  Impreuna am reusit sa depistam toate cauzele care duc la imbolnavire si la dezechilibre majore a starii de sanatate.

Avem multe rezultate spectaculoase de vindecare de dereglari metabolice si hormonale, alergii, intoxicatii de diferite feluri, multiple afectiuni la care am ajuns ca cauza lor de radacina, tulburari emotionale si mentale, scadere in greutate intr-un mod sanatos prin detoxifiere si nutritie echilibrata si inteligenta, efecte spectaculoase de intinerire fara bisturiu si fara ace, renuntare la dependente (de zahar, tutun, alcool, droguri, cofeina, jocuri de noroc) si multe povesti frumoase de viata ale clientilor nostri, care au fost ca urmare a vizitei la clinica Biomedical Remed, din care as putea scrie si o carte...,

De multe ori, rezolvarea problemelor unui pacient necesită colaborarea între mai mulţi specialişti, în scopul de a creiona şi a pune în aplicare cel mai bun plan de tratament, care să asigure reabilitarea starii de sanatate, atat din punct de vedere funcţional şi estetic, dar si energetic si spiritual. Conlucrarea între terapeutii specializaţi în diferite domenii ale medicinei cuantice, permite obţinerea unui rezultat optim, în conformitate cu aşteptările pacientului şi, nu mai putin important, înseamnă asigurarea stabilităţii rezultatului pe termen lung. Echipa noastră de terapeuti îşi reuneşte eforturile pentru a stabili şi a pune în aplicare fiecare etapă a planului de tratament, astfel încât, pas cu pas, să reuşească să redea fiecărui pacient care ne calcă pragul, o stare de echilibru fizic si mental.

Specialități și Activități

25000 Pacienţi Biofeedback

25000 Consultaţii în nutriţie

300 Pacienţi Bioenergoterapie

83 Emisiuni Sănătate și prevenţie 6Tv

70 Emisiuni colaborare A1 TVR 1 Otv DDtv Magnanews A7Tv