Dinu Ioalanda

În anul 2023 am urmat cursurile de biorezonanță și biofeedback, în mediul online, cu doamna Liuba Radion, curs care mi-a deschis drumul către cunoașterea acestei discipline, a aparatului și al soft-ului Pulsar.
Cursul a fost foarte bine structurat, plecând de la noțiunile de bază și până la informații prezentate pe larg despre protocoale de evaluare și terapie personalizate pe afecțiuni, organe și sisteme.
Doamna Liuba este, în primul rând o persoana minunată, empatică, care are un mod plăcut de a te face sa te simți în largul tău din primele momente, creând o atmosfera prietenoasă care ajuta mult în asimilarea  cunoștințelor, noi pentru mulți dintre cursanți. A reușit să ne transmită cu răbdare și dăruire informații prețioase. Este un naturopat și un profesionist cu un nivel remarcabil de cunoaștere, are un mod deschis și generos de a împărtăși   cursanților din volumul mare de cunoștințe și experiență pe care o are.

Mulțumesc cu recunoștință, pentru tot ce m-a învățat, pentru rabdarea cu care m-a ghidat și continuă s-o facă în cadrul grupului, pentru sprijin și îndrumare.
Recomand cu toată inima cursurile cu Liuba, pt. că sunt cu adevărat valoroase.

Succes și cât mai multe realizări !
Dinu Ioalanda
Torino, Italia

 

 

Isac Mădălin Cosmin

Madalin Isac sunt și îți scriu pentru a-ți recomanda cu căldură cursul de biorezonanță magnetică susținut de lectorul Liuba Radion. Acest curs oferă oportunitatea unică de a învăța despre o metodă inovatoare de diagnostic și tratament în domeniul sănătății.

Lectorul Liuba Radion este cunoscută pentru cunoștințele și expertiza sa în biorezonanță magnetică și este unul dintre liderii de opinie în acest domeniu. Ea are o experiență vastă în aplicarea și cercetarea biorezonanței magnetice și este recunoscută pentru abordarea sa riguroasă și etică.

Cursul de biorezonanță magnetică oferă un cadru comprehensiv pentru înțelegerea principiilor de bază ale acestei tehnologii. Vei explora cum funcționează biorezonanța magnetică, beneficiile sale potențiale și modalitățile practice de aplicare în diagnostic și terapie. Veți învăța despre instrumentele și echipamentele necesare pentru a efectua biorezonanță magnetică și veți avea ocazia să exersați aceste tehnici în timpul sesiunilor practice.

Ceea ce face acest curs cu adevărat special este abordarea holistică și integrativă a biorezonanței magnetice. Vei învăța cum să abordezi pacienții într-un mod individualizat, luând în considerare aspectele fizice, emoționale, spirituale și mentale ale sănătății lor. Cursul își propune să dezvolte abilitățile tale de diagnostic și să-ți ofere instrumentele necesare pentru a furniza tratamente personalizate și eficiente.

Liuba Radion este o comunicatoare talentată și pasionată, capabilă să explice concepte complexe într-un mod accesibil. Prezentările sale captivante și exemplele practice te vor ajuta să înțelegi și să asimilezi informațiile cu ușurință. În plus, vei beneficia de oportunitatea de a pune întrebări și de a interacționa direct cu lectorul și colegii tăi, creând astfel un mediu de învățare stimulant și interactiv.

La finalul cursului, vei avea o înțelegere solidă a biorezonanței magnetice și vei fi pregătit să o aplici în practica ta profesională. Vei fi echipat cu instrumentele și cunoștințele necesare pentru a aduce beneficii semnificative pacienților tăi și pentru a avansa în cariera ta în domeniul sănătății.

Recomand cu încredere cursul de biorezonanță magnetică susținut de lectorul Liuba Radion. Aceasta este o oportunitate unică de a învăța de la un expert recunoscut în domeniu și de a-ți dezvolta abilitățile într-un domeniu medical inovator. Înscrie-te și explorează universul fizicii cuantice prin terapia de biofeedback.

Isac Mădălin Cosmin
tel: +40 799 461 708

 

Grajdeanu Madalina

Pentru mine cursul de Specialist in Biorezonanță magnetica a însemnat o experiența de viața transformată intr-o lecție de viața foarte valoroasă. 

Am fost impresionata de modul plăcut de predare al doamnei lector Liuba Radion, de răbdarea dumneaei atunci când era întreruptă de întrebările noastre, ale cursanților, de felul in care încerca sa explice cu cuvinte pe întelesul tuturor, dându-mi o stare de relaxare și dorindu-mi sa nu se mai termine cursul. Faptul ca am rămas in colaborare chiar și după finalizarea cursului a însemnat pentru mine enorm de mult, având sprijinul doamnei lector ori de câte ori am nevoie. Participarea periodica la cursurile doamnei Liuba pe biorezonanta și consultanta gratuită sunt un plus pentru mine și pentru formarea mea ca terapeut.

In cadrul cursului am întâlnit o echipa de nota zece, oameni valoroși, cu experiențe de viața, de la care am avut foarte multe de învățat si cu care încă mai colaborez si anume: domnul Dumitru Loghin- biolog si doamna Dr Adriana Sochirca. O foarte mare recunoștință o am pentru aceasta echipa minunata și devotată ce reprezintă pentru mine o familie, o familie deoarece săptămâna de săptămâna ne dam întâlnire la cursurile gratuite de naturopatie. 

Conținutul cursului mi-a oferit șansa de a obține informații variate despre biorezonanta magnetica, protocoale de terapie și totodata, o oportunitate deosebita a fost aceea ca am putut invata din exemplele concrete, din experiența colegilor.

Vreau sa mulțumesc doamnei terapeut Liuba Radion  pentru lecții si cunoștințe, pentru ajutor si grija, pentru atentie si indrumare, pentru critici si discutii, pentru sprijin si complicitate. Sunteti un profesor minunat!

Grajdeanu Madalina Gabriela - Terapeut specialist in Biorezonanta Magnetica

Telefon: 0769660584

 

Bran Gianina

Pasionata fiind de nutritie si stil de viata sanatos , am ales sa urmez cursul ca specialist in biorezonanta organizat de Liuba Radion, dupa ce am participat la webinariile gratuite oferite.

Liuba este un profesionist care ofera cu mare daruire din informatiile acumulate si din experienta sa. Cursul mi-a adus multa claritate si structura si a reprezentat pentru mine o buna fundatie pe care am inceput sa construiesc  cariera mea ca specialist in biorezonanta si naturopatie.

In cadrul cursului am fost impresionata sa vad ca Liuba dezvaluie fara retineri modul sau de lucru  si experienta pe care a obtinut-o in urma a peste 16 ani de experienta.

Mai mult in prezent fac parte din echipa sa de specialisti si ma bucur sa pot creste alaturi de ei prin expertiza si formarile care se tin in acest grup constant si gratuit, un mediu in care impartasim din experienta noastra si ne perfectionam continuu si in care simt ca am sprijin promt in a face cele mai bune si mai bine documentate protocoale de vindecare pentru clientii mei.

Intotdeauna am spus ca cel mai bine evoluam impreuna iar experienta de care ma bucur facand parte din comunitatea de specialisti creata de Liuba imi confirma acest lucru. Liuba ne sustine si ne recomanda ca si experti.

ALTHERA HOLISTIC - Cabinet Nutritie si biorezonanta
Iasi-Strada Pantelimon Halipa 11K
tel: +40 740 629 001

Muşătoiu Rodica Elena

In dorinta de a reaudia notiunile de biofeedback  si navigare  cu aplicare pe aparat Pulsar, am ales cursurile dnei terapeut Liuba Radion. Am avut o surpriza placuta sa constat ca trainerul dna . Liuba este un specialist la nivel de excelenta, un nivel de cunoastere in naturopatie care ii permite sa ofere recomandari  de o mare acuratete, valorificate foarte bine  datorita experientei terapeutului si a modului explicit de comunicare. Terapeutul  in persoana dnei. Liuba  este dublat de  persoana empatica, sensibila si generoasa  in raport cu clientul sau si cu cursantul sau astfel cum a fost in situatia mea. Un aspect deosebit constatat este modalitatea deschisa de dialog profesional continu ,respectiv ulterior derularii cursului sunt frecvent  workshop-uri pe teme de naturopatie, schimburi de experienta cu absolventii cursului de biorezonanta cu cert efect constructiv. Pentru toste acestea recomand cu deplina responsabilitate pe dna. Liuba Radion ,tuturor celor care cauta  un terapeut de nivel de excelenta, un trainer elocvent in comunicarea sa si nu in ultimul rand  un om empatic, maleabil si   protectiv pt clientul sau. Va doresc mult succes in continuare pt ca il meritati cu prisosinta !

Muşătoiu Rodica Elena

+40 735 978 857

 

Simona Lata

Cursul de Specialist in Biorezonanta Magnetica m-a invatat cum sa folosesc aparatul de biorezonanta,cum sa interpretez semnalele detectate de acesta pentru a putea recomanda tratamente eficiente pacientilor,principiile de baza ale acestei metode de tratament cat si multitudinea de beneficii ale acestui aparat minune. 

Urmand acest curs am avut cea mai frumoasa si pozitiva experienta cu trainerul/terapeutul meu-Liuba Radion, care m-a ghidat si incurajat sa-mi dezvolt cunostintele si abilitatile practice oferindu-mi feedback constant, avand oportunitatea sa aplic cunostintele teoretice intr-un mod practic si sa-mi dezvolt abilitatile necesare sub indrumarea sa. 

Colaborarea cu intreaga echipa Dumitru Loghin-biolog,Dr.Adriana Sochirca este una deosebita,lucram impreuna pentu a realiza proiectele de grup, ne sustinem reciproc inbunatatind in continuare abilitatile individuale si colective capatand cea mai tare experienta pentru dezvoltarea mea personala si profesionala. 

In concluzie acest curs minunat a fost cea mai valoroasa oportunitate pentru mine de a invata aceasta metoda holistica de tratament. 

Multumesc din suflet Liuba Radion!🙏❤️

Terapeut Lata Mihaela Simona

Marghita-Oradea

Tel.0742453516

 

Irina Cotorobai-Bogos

Cu siguranță, nu voi reuși să exprim în câteva cuvinte marea bucurie și recunoștință pe care o port in suflet pentru toată munca depusă, experiețele impărtășite cu atâta generozitate, profesionalism, ajutorul și sprijinul , venite din adâncul inimii dvs.

Sunt convinsă că tot ce am învățat de la Radion Liuba, Loghin Dumitru, Sochirca Adriana mă va călăuzi tot restul vieții. Sunteți o echipă superbă. Mult peste ceea ce îmi puteam imagina a fost nivelul informației, diversitatea ei, aplicabilitatea și rezultatele.

Pentru mine această experiență înseamnă speranță, speranța că mai sunt oameni devotați, care își doresc pentru semenii lor o viață mai sănătoasă, oferindu-le informații complete despre cum să obțină aceste lucruri.

Pentru toate acestea, Vă mulțumesc cu recunoștință și mă înclin în fața voastră!

IRINA COTOROBAI-BOGOS
Republica Moldova
tel: +373 693 48 974

Isvan Gina Maria

Pentru mine, cursul de biorezonanta a insemnat o calatorie intr-o alta lume, 🤔o lume perfect , plina de frumos si stralucire. Aici am avut privilegiul de a fi calauzita de d-na lector Liuba Radion, un om stralucitor si atat de frumos la suflet cat si la chip, pe cat de modesta, pe atat de instruita, un om de exceptie si mare valoare care mi-a umplut desaga cu informatii complete si de ultima generație. Si-a lasat amprenta vindecatoare asupra vietii mele si a celor care imi intra in grija. Ma inclin plina de multumire si recunostinta d-nei lector Liuba Radion 🌹 si nu in cele din urma competentei sale echipe dr. A. Sochirca si dl Dumitru. 👏🙏

 

Corina Trandafir

In 2020 am început cursul online de specialist in  Biorezonanta Magnetica cu doamna lector Liuba Radion. Am mai urmat în anul 2019 un curs la Cluj Napoca, însă nu m-am simțit încrezătoare să încep să lucrez ca terapeut deoarece cunostintele predate au fost prea puține pe aceasta temă .Astfel, când am avut oportunitatea, norocul să o intalnesc pe doamna Liuba Radion in mediul online, cautand intens informații despre biorezonanta biofeedback Eductor, m-am inscris la primul curs pe care l-a organizat.

Au urmat sesiuni online in care am acumulat foarte multa cunoaștere despre terapii, despre programul aparatului Eductor, despre scheme de tratamente naturiste,nutritie si spiritualitate, astfel încât acum, dupa 2 ani de terapii în cabinetul meu din Baia Mare, am rezultate foarte bune.

Ce pot sa spun despre doamna Liuba Radion? Ca lector ne-a dat informații valoroase, a condus cursul cu un calm desăvârșit, a răspuns la toate intrebarile cursantilor, fără limită de timp.

Din 2021 când am incheiat cursul,cu certificare,a rămas in continuare alături de noi,pe grupul Whatsapp de biorezonanta,cale pe care ne transmite zilnic informații și raspunde la intrebarile noastre, iar telefonul dânsei este deschis pentru orice nevoie de ajutor. Pe lângă asta, periodic ne ofera cursuri gratuite de perfectionare, cu terapii specifice.

Colaborarea și consultanta gratuita este continuă, nu s-a incheiat odată cu finalizarea cursului de specialist in biorezonanta care a durat 270 ore, in sesiuni online.

Pot sa spun acum, mulțumesc că te-am intalnit, Liuba și că in urma cunostintelor predate pot sa lucrez cu demnitate și încredere in această minunata profesie de terapeut in biorezonanta magnetica!

Corina Trandafir
Terapeut specialist în biorezonanta biofeedback Eductor