Medicina cuantica

Medicina cuantica este medicina energetica, pura, care se regaseste in toate corpurile noaste: fizic, energetic, emotional, mental, spititual, cristic si cele mai superioare.

Biorezonanta Magnetica cu dispozitivul medical Nucleus, este cea mai avansata, moderna si comxlexa metoda  de evaluare generala a starii de sanatate pe toate corpurile: : fizic, energetic, emotional, mental, spititual, a riscului de aparitie a anumitor boli grave, dobandite datorita stilului de viata sau  mostenite genetic, precum si terapia de recuperare personalizata, recomandata  in urma evaluarii generale. Terapia prin biorezonanta magnetisa face posibila conectarea cu toate structurile si corpurile noastre superioare.

Dispozitivul medical Nucleus, aparatul de biorezonanta magnetica este un sistem revolutionar biofeedbeack compiuterizat de cea mai inalta generatie, care are performanta sa scaneze si sa calculeze peste 65.000.000 de biti de date bioenergetice, pe toate corpurile: fizic, energetic, emotional, mental, spititual, pentru a ajuta la detectarea tuturor factorilor de stres si de risc din organism în timpul unei scanari de 3 minute. Factori de stres pentru organism, ptecum toxine de diferite tipuri si metale grele, virusi, bacterii, ciuperci, paraziti, radiatii, factori de mediu..., Toate acestea pot cauza multe afectiuni in organism si practic sunt cauza tuturor bolilor.

Factori de risc, precum declansarea unor boli grave, ca: boli autoimune, infarct, AVC, cancer, diabet, boli degenerative, etc...,  Evaluarea generala a starii de sanatate cu dispozitivul medical Nucleus vă oferă o solutie clara si foarte rapidă asupra starii de sanatate pentru a depista intr-un timp foarte rapid, ce anume vă provoacă suferință intregului organism, corpului fizic, energetic, emotional, mental, spiritual.

Dispozitivul medical Nucleus rezoneaza cu mii de semnături electrice de celule, tesuturi, organe, nutrienti, toxine, bacterii, paraziti, alergeni..., si inregistreza gradul la care organismul reactioneaza la aceste elemente. Informațiile obtinute in evaluarea generala sunt total diferite de informațiile oferite de analize de sange, raze X, RMN-uri, etc, deoarece prezinta starea energetica a tuturor corpurilor noastre scanate in timp real.
Dispozitivul medical Nucleus masoara in timpul evaluarii generale prin biorezonznta magnetica, diferite blocaje cauzate de stres, nivelul de vitamine, minerale, enzime, grasimi,  aminoacizi esentiali, nutrienti, substante nutritive, zaharuri, nivelele hormonale, tonusul muscular, bacterii, ciuperci, virusuri, paraziti si stresorii geopatogeni, precum radiatiile, radicalii liberi, poluarea...,

Dupa evaluarea generala prin biorezonanta magnetica se pot urma terapiile de recuperare, tratare si echilibrare pe toate corpurile: fizic, energetic, emotional, mental, spiritual,  reducerea stresului, care au efecte benefice asupra intregului organism. Atunci cand organismul se imbolnaveste si starea de bine dispare, apar si multiple disfunctii organice si dezechilibre, tulburari emotionale, anxietate, depresii, anxietati, lipsa de energie, dispare pofta de viata.
Cu ajutorul terapiilor de recuperare, tratare si echilibrare prin biorezonanta magnetica, reusim sa aducem organismul la starea de bine, sanatate si echilibru fizic, energetic, emotional, mental si spiritual.

Disoizitivul medical Nucleus, aparatul de biorezonanta magnetica, evaluarea generala si terapiile de recuperare, tratare si echilibrare sunt non-invazive si au doar efecte benefice asupra organismului si a mediului inconjurator. Doar persoanele care au stimulator cardiac nu pot beneficia de evaluare generala a starii de sanatate si terapii de recuperare, tratare si echilibrare prin biorezonznta magnetica.

Dispozitivul medical Nucleus, este aprobat de Ministerul Sanatatii pentru utilizarea prevăzută, ca un biofeedback, aparatul de biorezonanta magnetica, pentru evaluare generala a organismului si terapii