Biorezonanta pentru marirea sanilor, cresterea libidoului si intinerirea pielii

Biorezonanta magnetica este cea mai performanta si mai complexa metoda de evaluare si terapie a organismului, prin care se poate depista si trata orice afectiune.

Practic, prin biorezonanta se pot depista atat dezechilibrele energetice, emotionale, mentale si spirituale, cat si disfunctiile corpului fizic, deficientele de vitamine, minerale, aminoacizi esentiali, eventualele infectii cu virusi, bacterii, fungi, paraziti si dezechilibrele hormonale.

Examinarea medicala cu biorezonanta magnetica

Aceasta metoda poate realiza scanarea tuturor organelor interne si a coloanei vertebrale, poate depista gradul de toxicitate din organism (inclusiv intoxicatiile cu metale grele), poate determina factorii de risc la care este predispus organismul datorat unui stil de viata nesanatos, cat si factorii de risc mosteniti genetic. Biorezonanta poate ajuta si la depistarea alergenilor, nivelul de stres, rezistenta, hidratarea, oxigenarea, pH-ul si vitalitatea organismului.

Toate valorile obtinute prin biorezonanta sunt determinate la nivel celular. Dupa obtinerea tuturor acestor valori, medicul poate culege o plansa larga de informatii despre organism si poate stabili programul de recuperare pe care persoana in cauza il necesita. Tratamentul poate consta in terapii de recuperare prin biorezonanta, detoxifiere prin talpi, tratament naturist si, dupa caz, dieta personalizata. Evaluarea generala a organismului se efectueaza pe perioada unei ore, timp in care in paralel se lucreaza si in 15-20 de programe de terapie simultane cu aparatul SCIO.

Cine se poate expune la biorezonanta magnetica?

Deoarece aceasta forma de evaluare si terapie are doar efecte benefice asupra organismului, ea poate fi utilizata de orice persoana indiferent de varsta, inclusiv femeile insarcinate si bebelusii. Exceptie fac doar persoanele care folosesc stimulator cardiac.

Ce tipuri de terapie se pot face prin biorezonanta magnetica si unde se aplica acestea ?

Tratamentele prin biorezonanta se pot utiliza pentru o gama larga de afectiuni ale corpului sau ale psihicului uman si ofera rezultate uimitoare pe toate segmentele de varsta, de la bebelusi pana la varstnici. Dintre terapii cele mai importante sunt acupunctura prin impuls energetic (fara ace), homeopatia, terapia Bach, terapiile de infrumusetare (lifting facial, stimularea elastinei si a fibrelor de colagen, marirea sanilor) si tratamentele pentru reducerea stresului, reglarea metabolismului, regenerarea organismului, drenajul limfatic, reducerea inflamatiilor sau tratarea depresiei si a insomniei. Biorezonanta poate fi extrem de benefica in detoxifiere, lichefierea colesterolului, eliminarea celulitei si a tesutului adipos, echilibrarea chacrelor si a aurei, tratarea impotentei, a frigiditatii si a sterilitatii sau pentru recuperarea dupa un accident vascular cerebral, un infarct, o interventie chirurgicala sau dupa chimioterapie.

Biorezonanta constituie o metoda extraordinara de terapie antismoking pentru renuntarea la fumat. Aceasta metoda a dat rezultate pe sute de pacienti. Ea ajuta la eliminarea nevoii de a fuma si implicit la eliminarea dependentei, facand ca oprirea administrarii tutunului si nicotinei sa se realizeze fara aparitia stresului caracteristic la persoanele care renunta la acest viciu. Tratamentul antifumat prin biorezonanta magnetica implica si detoxifierea energetica a plamanilor si a intregului organism, ajutand pacientii sa elimine efectele nocive ale fumatului.